2012. augusztus 15., szerda

Barcelona - 1. nap

Nem biztos, hogy minden nap írok majd ilyen rövid beszámolókat, de ma megosztok veletek néhány gondoltatot. :)

Biztos tudjátok milyen rossz az, mikor éjjel valami miatt nem tudsz aludni, és másnap olyan vagy mint a mosott ... rongy. Így van ez ma velünk is. Reggel 6-kor indult a repülő, kb. Fél 12-kor tudtunk lefeküdni és 4-ig aludtunk. Nagyon rossz volt felkelni, de nem aludhattunk tovább.

Összeszedtük magunkat és elindultunk éttermet keresni. Közel vagyunk a La Rambla-hoz, a híres sétáló utcákhoz, így boltokból és éttermekből sincs hiány

 
A szállodába menet már elővettem a gépem és lőttem pár képet nektek. Annyira jó, hogy valamennyire már ismerjük a várost. Harmadjára vagyunk itt, és úgy sétálunk az utcákon, hogy tudjuk merre tartunk és nem kell térkép. :)
Az egyik utcába befordulva, zenét hallottunk, aztán megláttuk, hogy valamiféle felvonulásba botlottunk. Rengeteg emberrel, beöltözött emberekkel és mini vásárral.
 
Visszaértünk a szállodába és kb. Ennyi a mai nap nekünk.

Egyébként nagyon meleg van, 30 fok körül, és nagyon párás a levegő.

Holnap még nem tudom pontosan, hogy mi lesz a program, de az biztos, hogy vásárlás. :)

Csak az a kérdés, hogy plázába megyünk-e, vagy pedig ide a környékre, ahol egyébként a legnagyobb Sephora is található. ;)

 

Szeretnétek napi beszámolót olvasni, vagy elég ha otthon megírom majd egyben?

 

 

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy újra írod az utazós blogot is, szeretek más országokkal megismerkedni! :)
    Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nekem teljesen mindegy, ahogy neked kényelmes! :)

    VálaszTörlés
  2. .most jottem vissza epp Barcelonabol. egy tipp..menjetek el a Gracia negyedbe, ott most fesztival van az utcakon a heten, rengeteg koncert, az egyik legjobb negyed :)

    VálaszTörlés